HoReCa Asocijacija Kragujevac

Poštovani,

Želimo vam dobrodošlicu u uzbudljiv i dinamičan HoReCa svet! S ponosom Vam predstavljamo HoReCa asocijaciju Kragujevac i naša dostignuća, u nastojanju da stvaramo dodatnu vrednost za naše članove, klijente i partnere, kao i da kontinuirano pružamo najviše standarde usluga i omogućimo napredak gastronomske i hotelijerske profesije u Srbiji.

Hvala Vam što ste izabrali HoReCa Asocijaciju Kragujevac i biće mi čast da zajedno napravimo korak dalje ka uspešnijoj budućnosti!

Vujadin Vujadinović,

Predsednik

HoReCa Asocijacija Kragujevac

HoReCa Asocijacija Kragujevac je profesionalna gastronomska asocijacija osnovana 2015 godine  sa vizijom poboljšanja kvaliteta usluga u celokupnom HoReCa sektoru u Srbiji. U uskoj saradnji sa najelitnijim udruženjima u našoj zemlji i svetu, našim članovima pružamo edukaciju i najnovija dostignuća u svetu ugostiteljstva i gastronomije, a našim klijentima siguran put ka uspešnom poslovanju. Naš tim čine visokokvalifikovani stručnjaci koji imaju dugogodišnje internacionalno iskustvo u svim aspektima ugostiteljstva, razvoja i poslovanja za najveće svetske HoReCa objekte.

HoReCa asocijacija Kragujevac ima preko 100 aktivnih članova, sarađujemo sa više od 50 asocijacija širom sveta, organizovali smo i pružili pomoć u organizovanju 8 gastronomskih festivala u zemlji i regionu (KGastro festival, Beogradski festival slatkiša, KG Open Sky, International dessert competition, Gastromak 2017 i 2018 (Skoplje i Strumica), Ukusi Vojvodine, Gastro kup Srbije, International culinary competition Istanbul), a kulinari HoReCa asocijacije Kragujevac  osvojili su preko 200 medalja i priznanja na domaćim i inostranim takmičenjima.

Naše vrednosti prepoznale su kompanije, gradske strukture i udruženja poput Societe Generale, Arum Food Service, Vital D.O.O., Winterhalter, Mišić profesional, Ecogrill, Gastromag, Diplomatska asocijacija Srbije, Grad Kragujevac i Turistička organizacija Kragujevac, a članovi i ambasadori HoReCa asocijacije Kragujevac su poznate i ugledne ličnosti: Michelin star chef Giorgio Diana, potpredsednik Svetskog udruženja master šefova Gary Filbey, Martin Chiffers – trener Britanskog nacionalnog poslatičarskog tima, Dragica Lukin – Predsednica Hrvatskog poslatičarskog saveza, Kimberly Brock Brown (član UO Američke kulinarske federacije) Saša ‘’Pakleni’’ Mišić, Executive chef Dejan Stanković (Mozzarella Osteria), Executive chef Miloš Jovanović (Mali Vrabac), Executive chef Dragan Šljivić (Monogram), Jovica Jovičić (Paklena kuhinja), Alma Rekić (Slovenija), Nikola Miškovski (Executive chef vinarije Kamnik, Severna Makedonija) profesori fakulteta (Jordan Nastanović, Dr Snježana Gagić) i mnogi drugi. Potpisali smo saradnju sa većinom fakulteta i srednjih škola gastronomskog smera u Srbiji, a ove godine osnivamo HoReCa Club Serbia koji ima za cilj povezivanje čitavog HoReCa sektora u Srbiji u jedinstveni klaster sistem.

Konsalting usluge koje pružamo obuhvataju od kompletnog rešenja za sve ugostiteljske objekte do pojedinačnih zahteva (obuka personala, izrada jelovnika ).  Naš konsultantski tim čine najbolji stručnjaci ugostiteljstva u Srbiji.