Poznati kuvar Saša Mišić održao je predavanje u Trgovinsko ugostiteljskoj školi „Toza Dragović“ u Kragujevcu.

Cilj javnog časa, kome su prisustvovali učenici koji pohađaju kulinarske veštine, bio je da budućim kuvarima pruži podstrek za bolje učenje i dalji rad kako bi njihov poziv u budućnosti bio što uspešniji.

Sašu Mišića pamtimo po emisiji „Paklena kuhinja“ u kojoj je potpuno menjao izgled i način kuvanja u srpskim restoranima sa željom da unapredi njihov rad i edukuje zaposlene.

Nije mu bilo lako, to smo videli, ali on kaže, da na taj način demonstrira svoj patriotizam, ne puškom već varjačom.
Danas pruža stručnu pomoć i vrši edukaciju kulinara, kako budućih tako i onih koji su decenijama u ovom poslu.

U Trgovinsko ugostiteljskoj školi „Toza Dragović“, održao je javni čas, kako bi dao što veći podstrek učenicima kuvarstva.

Trgovinsko ugostiteljska škola „Toza Dragović“ trudi se da svojim učenicima omogući što kvalitetnije školovanje.

To pokazuju i njihove brojne nagrade osvojene u prethodnom periodu. Javni čas Saše Mišića je dokaz da, uvek, rade sa najboljima.

Ovom prilikom, kuvaru Saši Mišiću dodeljena je plaketa Ambasadora HOREKA asocijacije u Kragujevcu.

Izveštava novinarka Ksenija Đerković