Često kažem za sebe da sam pozitivna ali i nezadovoljna osoba koja uvek teži ka perfekciji, kako bi uživao u onome što radim i bio što uspešniji.

Ja sam Mihael Moser, mesar i somalier iz Ladenburga u Nemačkoj i ovo je moja priča o Dry Ager-u i moje iskustva sa procesom suvog zrenja mesa.

Ne postoji ni jedan proizvod koji nam je tako blizak kao hrana koju svakodnevno unosimo. Upravo zbog toga je veoma važno da znamo odakle hrana dolazi, kako je obrađena, upakovana i skladištena pre nego što je ona stigla na naš sto.

Isto je kao i kod vina gde je svaki detalj bitan a koji utiče na kvalitet vina koje pijemo.

Suvo zrenje mesa predstavlja odličan način da se dobije pun, jedinstven ukus mesa visokog kvaliteta. Od prvog dana sam bio fasciniran načinom na koji rade Dry Ager frižideri za suvo zrenje mesa. Odlikuje ih visoka bezbednost i kontrolisani uslovi procesa od samog momenta postavljanja mesa u frižider i početka procesa suvog zrenja bez potrebe da se vodi posebno računa o radu i kontroli procesa rada frižidera.

Zato što Dry Ager omogućava savršene uslove skladištenja, od kontrole temperature i vlažnosti vazduha unutar komore do kontrole nivoa bakterija i gljivica. Preciznije, čitav proces ne dozvoljava stvaranje negativnih bakterija koje mogu prouzrokovati kvarenje mesa. Rezultat je meso visokog kvaliteta jedinstvenog ukusa koji izdvaja našu radnju od konkurencije.

Svaki novi kupac koji dođe u našu radnju je apsolutno zasenjen izglednom Dry Ager „walk in“ komore koju imamo. U Dry Ager frižideru možemo da držimo različite vrste mesa poput slanine, rebara, celo prase ili jagnje. Zahvaljujući veličini same komore koju imamo praktično mogu različitu vrstu mesa da podvrgnem procesu suvog zrenja istovremeno.

Od kada se bavim ovom profesijom, nikada nisam imao veću ljubav prema svom poslu kao što je to danas. Zahvaljujući Dry Ager frižideru i profesionalnoj opremi za ugostiteljstvo, moje iskustvo u obradi mesa je mnogo lepše a kvalitet koji nudimo je na veoma visokom nivou što naši kupci prepoznaju.

Ja sam Mihael Moser, i meso je za mene poziv i strast.

Nemački Dry Ager frižideri dostupni i na tržištu Srbije a firma Pak Sistemi je generalni uvoznik i serviser Dry Ager uređaja. Bilo da ste hotel, restoran ili prosto želite da pravite i jedete visoko kvalitetno meso koje će sve oduševiti, Dry Ager je savršena oprema za vas.